Povezovanje v turizmu

Turizem in potovanja povezujejo svet. Prebojno turistično doživetje se ne more zgoditi brez dobre zgodbe in namena. To je središče, ki se širi navzven kot mreža odnosov ponudnika s partnerji, lokalnim okoljem, trgom in gosti.

Naša prednost je poznavanje večine dejavnosti v turizmu, saj naše najpomembnejše izkušnje izhajajo iz turističnega gospodarstva. Najprej smo se urili v razvoju doživetja, kot pravimo celostnemu turističnemu produktu, in njegovem testiranju na trgu. Danes si prizadevamo močneje povezati destinacije in ponudnike ter doživetja in popotnike.

Lost and found center za Nea rešitve v turizmu

Člani Nea Culpa ekipe smo del kariere uresničili v medijih, hotelirstvu in na turističnih vodenjih. Iz želje in potrebe po dobrih zgodbah in srečnih popotnikih, ki jim destinacije in ponudniki izpolnjujejo dane obljube, je zrasla marketinška agencija, specializirana za turizem.

solution1

Zgodbe, foto-zgodbe
& video-zgodbe

Turizem je zakladnica izjemnih zgodb. Pomagamo vam jih zasnovati in pripovedovati s strastjo. Pri tem vedno izhajamo iz lokalnega okolja.

solution2

Oblikovanje turistične tržne znamke

Turistična tržna znamka pomaga izraziti edinstvenost v odnosu do gosta. Za vas gradimo in krepimo znamke z osebnostjo in dušo.

solution3

Vsebine in odnosi z javnostmi
v turizmu

Komunikacija in odnosi z javnostmi gradijo mostove. Vemo, kako prepričati z dobrimi vsebinami, ob pravem času in na pravem mestu.

solution4

Grafično oblikovanje

Naša podoba pove veliko o nas in ni le okrasek, ampak ključen gradnik marketinške komunikacije. Ustvarjamo podobe, ki zrcalijo vrednote in značaj znamk.

solution5

Spletne strani in aplikacije

Spletna stran je okno v svet, ki lahko le v nekaj sekundah ponudi prave informacije in navduši. Pomagamo vam prepričati gosta, da vam zaupa svoj prosti čas.

solution6

Integrirane oglaševalske kampanje

Integrirano oglaševanje v turizmu nagovarja emocije in hkrati spodbuja rezervacije ter nakupne odločitve. Ustvarjamo učinkovito celostno oglaševanje v turizmu.

solution7

Strategije trženja v turizmu

Pomembno je, da vemo, kdo smo in kam smo namenjeni. Strategijo trženja pripravimo kot praktični priročnik, ki načrtuje in usmerja vaše aktivnosti ter omogoča spremljanje napredka.

solution8

Oblikovanje turističnih produktov

Potovanje je užitek v odkrivanju doživetja. Obiskovalci iščejo avtentične dogodivščine. Za vas razvijamo in oblikujemo inovativne turistične produkte.

solution9

Dogodki in promocijski nastopi

Na srečanjih in dogodkih v turizmu navezujemo nove stike in utrjujemo partnerske vezi. Pomagamo vam zasnovati izvirno predstavitev, ki odpira priložnost za rast.